Anne-Lie Högberg: Innan vi visste allt om varandra

BA580F54-3378-40A5-9F34-055F2B86F55F.jpeg

Bokens titel: Innan vi visste allt om varandra
Författare: Anne-Lie Högberg
Originalets titel: –
Översättare: –
Förlag & år: Bokförlaget SOL 2018
Antal sidor: 269
Finns hos: Bokus, Adlibris, Akademibokhandeln, CDON
Läst format: Bok
GoodReads medelbetyg: 4.2
Boktipset förväntat betyg: 4.5
Betyg: 3

Handling

Agnes och hennes familj har haft några år med motgångar och har äntligen kommit till ro. När Vendela flyttar in i grannhuset tänker Agnes att hon kanske äntligen vågar lita på en ny vän igen efter hennes bästa vän Lisas svek. Men Vendela har hemligheter och döljer något. Ska Agnes visade tillit räcka för att Vendela ska dela med sig av sina hemligheter? Agnes försöker förtvivlat hålla allt ihop, men det känns som om hela tillvaron snurrar på i en vild fart och hon har svårt att hållas med i takten då det visar sig att till och med hennes mamma bär på hemligheter.

Recension

Tack till Bokförlaget SOL för recensionsex.

Det här är den tredje fristående delen i serien om Agnes. Jag har tyvärr inte läst någon tidigare bok av Anne-Lie, men efter den här bekantskapen gör jag gärna det. Berättelsen har en skön vardaglighet och det är lätt att leva sig in i den.

Det här är en relationsroman med ett fint budskap i botten: döm inte folk innan du vet mera om dem. Ge alla en chans! Bakgrunden kan vara helt annorlunda än du kunnat fantisera och alla har sina hemligheter och egna osäkerheter att dölja. Det krävs ibland en hel del för att våga öppna sig för nya bekantskaper.

Innan vi visste allt om varandra är en vacker, tankeväckande och trovärdig roman om vardagligt familjeliv och relationer vänner emellan.

3 kommentarer på “Anne-Lie Högberg: Innan vi visste allt om varandra

Lämna en kommentar