Lena Israelsson: Handbok för köksträdgården

10EE2AB5-D7AA-421C-9068-C0E4C665AF02

Bokens titel: Handbok för köksträdgården
Författare: Lena Israelsson
Originalets titel: –
Översättare: –
Förlag & år: Bonnier Fakta 2018
Antal sidor: 528
Finns hos: Bokus, Adlibris, Akademibokhandeln, CDON
Läst format: Bok
GoodReads medelbetyg: 4.56
Boktipset förväntat betyg: 4.4
Betyg: 5/5

Handling

I bokens egen beskrivning står det att den är ”Ett måste för varje odlare” och jag måste nog hålla med. Det här är verkligen en handbok som innehåller det mesta du behöver veta för att lyckas med din köksträdgård.

I den här andra upplagan är allt uppdaterat med de nyaste forskarrönen och de mest aktuella tipsen, med medföljande kontaktuppgifter för företag. Boken beskriver allt från jordtyper, balkongodling och pallkragar, växthus, praktiskt taget alla grönsaker som kan odlas i Sverige, kryddörter, bärbuskar till kompostmetoder och sorttips.

Recension

En till bok som inte hör till de vanligaste som vi bokbloggare recenserar. Hoppas ni inte tröttnar på de här recensionerna 😜😬

Men jag läste den faktiskt från pärm till pärm och jag lärde mig massor, så den förtjänar en ordentlig recension. En hel del i boken tänker jag att jag behöver gå tillbaka till och läsa om då det är dags för den delen av trädgårdsarbetet. Det här är en riktigt bra bok för alla som odlar grönsaker. Den innehåller så mycket fakta, tips och råd som är enkelt förklarade och lätta att följa. Man kan enkelt senare slå upp i bokens register.

Här finns tips både för den mera seriösa odlaren med större ytor, men även för den som odlar i pallkrage eller i mindre skala på balkongen.

Jag rekommenderar varmt den här Handboken för Köksträdgårdar. För mig kommer den definitivt bli en välbläddrat exemplar som jag kommer att återkomma till många många gånger under kommande år då jag ska lyckas med mina odlingar

🥕🥒🌶🍓🍎🍅🍆🍠🥔🍒

En reaktion på ”Lena Israelsson: Handbok för köksträdgården

  1. Ping: Lästa Augusti 2018 💕📚⭐️😃 | Bina's Books

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s