Lovisa Wistrand: 600 mil till dig

Bokens titel: 600 mil till dig
Författare:Lovisa Wistrand
Originalets titel: –
Översättare: –
Förlag & år: Ordberoende förlag 2020
Antal sidor: 263
Finns hos: Bokus, Adlibris, Akademibokhandeln, Omnible
Läst format: Bok
GoodReads medelbetyg: 3.66
Boktipset förväntat betyg: 4
Betyg: 4 / 5

Handling

När svenskan Alice får syn på amerikanen Nathan på sociala medier blir hon nästan genast betagen av honom. Hon ser till att få kontakt med honom och det ena leder till det andra. En vänskap på nätet växer sig till något större och Alice inser att det inte längre är nog. Känslorna är för starka, trots att de aldrig ens träffat varandra i verkliga livet. Dessutom är båda gifta, båda har barn och de vet att det aldrig kan bli de två. Men Alice måste bara träffa honom, om så bara en gång…

Recension

Tack till Lovisa Wistrand och Ordberoende förlag för recensionsex.

Jag har tidigare läst OBS:Flirt och OBS:Synd av Lovisa Wistrand.

Jag gillar sättet som Lovisa Wistrand skriver på. Som en Disney film är det väldigt tydligt redan från början vilka som är onda och vilka är goda. Visst är det en aning barnsligt ibland, men det är alltid oerhört underhållande, lättläst och kul.

Texten flyter på som vanligt i Lovisa Wistrands böcker. Den är rapp, skojig och genomtänkt. Trots att jag är inte ett stort fan av otrohet och att lämna en partner för en annan, vilket ofta är temat i hennes böcker, så måste jag ändå säga att boken är mysig och får en att må bra. Om detta beror på den ovannämnda Disney-metoden med bovar och hjältar vet jag inte. Men kanske skulle det kunna uppstå en stormande romans utan att någon annan blir så sårad!?

Med detta upplägget tillkommer dock det stora livsvalet, vilket såklart blir ett intressant dilemma för huvudkaraktären, så jag kan lätt förlåta det. Och då blir även ingredienserna för en fullständig feelgoodroman uppnådda, romantik, dilemma, lite ångest, svåra beslut osv.

I sin helhet är ju boken oerhört kul och underhållande!

2 kommentarer på “Lovisa Wistrand: 600 mil till dig

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s