Flynn Berry: Dubbelliv

A8EB8166-562D-49D2-8EDD-CF70743BB3E3.jpeg

Bokens titel: Dubbelliv
Författare: Flynn Berry
Originalets titel: A double life
Översättare: Erik Macqueen
Förlag & år: LB Förlag 2019
Antal sidor: 236
Finns hos: Bokus, Adlibris, Akademibokhandeln, CDON
Läst format: Bok
GoodReads medelbetyg: 3.39
Boktipset förväntat betyg: 3
Betyg: 4 / 5

Handling

Claire lever ett till ytan sett normalt liv som en hårt arbetande läkare i London. Men ingen vet att hon är dotter till en av Englands mest ökända brottslingar. Hennes pappa mördade hennes barnflicka och skadade hennes mamma svårt, samtidigt som Claire som barn befann sig i huset. Efteråt försvann pappan och ingen har sett honom sedan dess. Claire försöker förhålla sig till oron av att träffa honom, ska hon vara rädd eller inte? När han nu har meddelats vara i livet och synts till rämnar hennes fasad. Hon vet inte om han är skyldig eller oskyldig, men hon vill veta sanningen.

Recension

Tack till LB förlag för recensionsex.

Den här boken var väldigt intressant och annorlunda. Den beskriver offrets sida på sätt och vis. Hur det är svårt att vara den som blir kvar. Hur man kan lappa ihop sitt liv efter en traumatisk händelse då man inte ens är helt säker på vad som hänt. Eller om man fortfarande ska vara rädd.

Dubbelliv är spännande, välskriven och går från lugn takt till en ganska intensiv bladvändare i slutet. En riktigt bra och underhållande spänningsroman.

En kommentar på “Flynn Berry: Dubbelliv

Lämna en kommentar