Annika Estassy: En sång för Hedda

5083857F-AB37-4BDB-B2A6-FCB1E1E51982.jpeg

Bokens titel: En sång för Hedda
Författare: Annika Estassy
Originalets titel: –
Översättare: –
Förlag & år: Norstedts 2019
Antal sidor: 334
Finns hos: Bokus, Adlibris, Akademibokhandeln, Omnible
Läst format: Bok
GoodReads medelbetyg: 3.44
Boktipset förväntat betyg: 4.0
Betyg: 3.5 / 5

Handling

Lina Sundells julplanering kastas på ändå få hon två veckor innan jul blir av med jobbet. I ren ilska bokar hon en tangoresa till Buenos Aires. Men sedan får hon ett oväntat samtal om sin far som hon trodde var död samtidigt som hennes mamma bryter handleden och blir oförmögen att göra alla julbestyr på egen hand. Då bestämmer Lina sig för att åka till Måneby för att hjälpa till på familjens gästgiveri under julen. Men det går inte så bra för gästgiveriet. Turisterna bor annanstans och oron över framtiden är påtaglig. Trots denna oro kan Lina net hålla tyst om sin far, hon kräver en förklaring av sin mamma.

Recension

Tack till Norstedts och Annika Estassy för recensionsex.

Det här är del 2 i Måneby serien. Jag har läst del 1: Gröna fingrar sökes och även andra böcker av Annika Estassy, såsom Solviken, Alla dessa hemligheter och Croissants till frukost. Och jag har gillat dem alla för den varma känslan och vardagstrovärdighet som hon så skickligt lyckas få med i alla sina romaner.

Även den här är en varm, underhållande och skön relationsroman. Fylld med alternativa familjesammansättningar, hemligheter, förlåtelse och förändring. Den har tillräckligt med drama för att vara intressant men känns aldrig överdriven. Man kanske inte speciellt kommer ihåg den efteråt men läsningen är behaglig och mysig.

Och den där finska Pirjo är ju underbar 😀

En kommentar på “Annika Estassy: En sång för Hedda

Lämna en kommentar