Louise Eriksson: Mitt år – Det år som gått och det som kommer

Bokens titel: Mitt år – Det år som gått och det som kommer
Författare: Louise Eriksson
Originalets titel: –
Översättare: –
Förlag & år: Bookmark 2019
Antal sidor: 174
Finns hos: Bokus, Adlibris, Akademibokhandeln, Omnible
Läst format: Bok
GoodReads medelbetyg: –
Boktipset förväntat betyg: –
Betyg: 3 / 5

Handling

I dagens samhälle är det mesta ganska hektiskt och vi hinner inte alltid ge oss själva den uppmärksamhet som vi alla förtjänar. I den här boken får du som läsare en chans att blicka inåt och fundera över ditt liv. Ta en paus och tänka efter.

På ett vackert och kreativt sätt får du hjälp med att sammanfatta året och planera för nya drömmar och projekt. Du får hjälp av listor, frågor och annan vägledning.
 
Exempel på innehåll: 

  • Tankeväckande frågor om det gågna året 
  • Motiverande listor för framtida mål 
  • Kreativa övningar 
  • Planering för det kommande året

Recension

Tack till Bookmark förlag för recensionsex.

Det här är en bok som får läsaren, eller kanske man ska säga användaren, att reflektera över sitt liv. I den första delen behandlar man det år som varit och i den andra delen ser man framåt. Båda delarna är uppdelade i Livet, Välbefinnandet, Relationerna och utvecklingen.

Boken kräver lite fokusering och det är ingen snabb ifyllnadsbok som man hastigt krafsar i. Utan man måste verkligen tänka igenom sitt liv och ta den tiden för sig själv. Vilket kändes både spännande och intressant. Man märker att uppskatta det positiva i sitt liv då man uppmanas att tänka igenom det. Och genom att tänka framåt kan man således också styra vad man vill få ut av sitt liv det närmaste året.

Boken är inte bunden till kalenderår utan kan påbörjas när som helst.

Det enda jag tyckte var negativt var de sektioner som man skulle färglägga för det krävde att jag skulle ha tillgång till mer än en färg då jag jobbade med boken.

Boken passar bra som en gåva till någon du bryr dig om!

Lämna en kommentar