Sara H Olsson: O helga natt

 

8F41226A-B3B7-4AFF-A292-DBA152F1F754

Bokens titel: O helga natt
Författare: Sara H Olsson
Originalets titel: –
Översättare: –
Förlag & år: Bokförlaget SOL 2017
Antal sidor: 240
Finns hos: Bokus, Adlibris, Akademibokhandeln, Dito, CDON
Läst format: Ljudbok
Uppläsare: Anja Lundqvist
GoodReads medelbetyg: 4.0
Boktipset förväntat betyg: 3.0
Betyg: 3.5

Handling

Det närmar sig jul och de nyblivna grannarna Nina och Johanna i Hallavik är i en ny fas i sina liv. En av dem har ofrivilligt blivit sambo och den andra har precis lämnat en tillvaro som lyxhustru bakom sig och återvänt till sin hemstad. De bestämmer sig för att ordna en glöggfest för att få igång sina lokala sociala liv igen. Nina träffar då oväntat en gammal men spännande bekantskap, även om hon till det bittra slutet motstår attraktionen på grund av information hon har fått om personen. Johanna däremot motstår inte attraktionen och hamnar i trubbel på grund av det.

Recension

Tack till Sara och bokförlaget Sol för recensionsex.

Det här är en fristående del 2 i Hallavik serien och jag har läst del 1 tidigare: Du glädjerika sköna, som jag gillade skarpt.

O helga natt är skojig och roande, ibland till och med hysteriskt rolig i sina komiska stunder (på parkeringen 😂). Lite smått ytlig lite till och från, men det passar bra i en sådan här lättsam feelgood roman och det är absolut inget jag stör mig på. Tvärtom är det ganska skönt ibland att läsa sådana här lättsamma och underhållande böcker. Härligt lättsmält och välskriven, så sidorna bara flyger fram. Och då den är slut längtar man efter att få fortsätta läsa om de härliga tjejernas fortsatta äventyr.

O helga natt är en fin bok som passar perfekt att läsas under julledigheten. Förbered med lite varm choklad och en mysig filt, sträckläs sedan den här härligheten.

4 kommentarer på “Sara H Olsson: O helga natt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s